NIKAČEVIĆ d.o.o.

 

obiteljska je tvrtka sa sjedištem u gradu Đakovu, osnovana 1992. godine. U više od dvadeset godina neprekidnog rada, ističemo se kvalitetom i uspješno obavljenim poslovima, na zadovoljstvo svojih klijenata.

Tvrtka ima zaposlene ovlaštene voditelje građenja, koji su članovi Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Uz to, dugogodišnji smo članovi Hrvatske udruge krovopokrivača.

Tvrtka u svom vlasništvu posjeduje sav potreban alat i opremu za izvođenje objekata svih namjena i u tome prati najnovije tehnologije u izgradnji.

Visoku kvalitetu izvođenja građevinskih radova zahvaljujemo upravo svojim djelatnicima, koje kontinuirano stručno usavršavamo ne bi li se što bolje upoznali s najnovijim trendovima u gradnji te aktualnim građevinskim materijalima koji se pojavljuju na tržištu.

U godinama koje su iza nas, nebrojeno smo puta dokazali svojim investitorima, jedinstvenu politiku naše tvrtke, koja se temelji na kvalitetnom i ustrajnom radu, a takvu reputaciju, koju smo godinama gradili, nastojat ćemo zadržati i u budućnosti.

OSNOVNA DJELATNOST TVRTKE


Gradnja stambenih i nestambenih zgrada


Stambeni objekti

Obiteljske kuće, stambene zgrade...

Javni objekti

Objekti zdravstva, kulture, administracije, trgovine, ugostiteljstva, apartmani...

Gospodarski objekti

Industrijski i poljoprivredni objekti, skladišta...

Ostali radovi

Sanacije svih vrsta konstrukcija i krovova; adaptacije stambenih, poslovnih, sakralnih objekata te ostali završni i obrtnički radovi.